Bijkomende informatie

Aankopen in Vaartlink

Een appartement aankopen in Vaartlink? Dat doe je in alle vertrouwen, met de nodige garanties en vrij van zorgen.

Heb je specifieke vragen? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

wave-blue-drawn

Investpro, een familiale groep uit Heffen bij Mechelen, heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector, en is sinds meer dan 20 jaar actief in vastgoedontwikkeling.

Een woonproject tot in de puntjes realiseren? Daar weten we bij Investpro alles van én steken we veel tijd en moeite in. Maar da doen we graag. Want bij het vinden of bouwen van een nieuwe woonst, een opbrengstpand, een winkel of kantoren, daar komt aardig wat bij kijken.

Bij Investpro geloven we in een persoonlijke aanpak. We stellen jouw woonwensen steeds centraal. Telkens streven we ernaar comfortabele en stijlvolle eigendommen aan te bieden met een meerwaarde door hun ligging, duurzaamheid, afwerking en energievriendelijkheid. Een optimale prijs-kwaliteitverhouding is daarbij altijd ons uitgangspunt.

Een appartement kopen op plan heeft zo zijn voordelen. Je kan de inrichting van je appartement nog volledig bepalen en ook de afwerkingsmaterialen kies je nog zelf!

Je koopt in Vaartlink een appartement aan zonder zorgen, want wij zorgen voor een begeleiding van A tot Z. Van een eerste gesprek, het maken van materiaalkeuzes tot een dienst na verkoop en na oplevering.

In Vaartlink koop je een appartement aan met alle nodige garanties, want je koopt volledig conform de woningbouwwet. Heb je hier specifieke vragen over? Neem gerust contact op met één van de verkopende partijen. Wij geven je graag een woordje uitleg !

wave-blue-drawn

Contact